fbpx

Trend: cakesmash voor volwassenen

Wil je iets echt bijzonders doen? Doe dan eens een cakesmash. Nee, niet voor je kindje dat jarig is, maar gewoon voor jezelf of één van je vriendinnen.
Chantal ging je voor en zij vond het geweldig!

Chantal is binnenkort jarig en wilde dit niet zomaar voorbij laten gaan en dus bedacht ze iets leuks: een heel bijzondere uitnodiging voor haar feestje. En om deze te realiseren, schakelde ze mij in! Het werd een uitnodiging in de vorm van een heerlijke eigenwijze fotoshoot met een glaasje bubbels en een stukje taart. Mmmmmm!

Op een zondagmiddag hebben we samen een decor gemaakt met matchende styling. De enige eis die Chantal had: roze. Heel veel roze, bling bling, taart en roze (!) bubbels. En natuurlijk een roze tutu. Perfect voor deze shoot! Alleen de voorpret was al leuk.  Tijdens de shoot kwamen er een paar vriendinnen langs om live mee te kijken en stiekem ook een glaasje bubbels te drinken. Het maken van de uitnodiging was al een feestje!

De taart was een klein kunstwerkje en eigenlijk zonde om mee te gaan knoeien maar ja, dat hoort nu eenmaal bij een cakesmash. De prachtige giant cupcake is gemaakt door Marleen Hasselmann.

We hebben samen veel plezier gehad tijdens de shoot; lekker ongegeneerd graaien in de taart, slokje wijn, knuffelen met een gigantische eenhoorn… En eenmaal klaar, hebben we alvast even geproost op haar verjaardag.

Chantal, ik wens je een super gezellige dag toe en ik proost nog een keertje met je mee op je verjaardag! Leuk dat ik je cakesmash mocht verzorgen!

Ook een cakesmash? Neem gerust contact op!

One reactie on “Trend: cakesmash voor volwassenen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.