fbpx

Recensies

Corin Geldens
“Vorige week een portretfoto van onze jongens laten maken voor een Split Face Photo. Natascha was erg vriendelijk. Het resultaat was ontzettend mooi. Toch wilde ik graag iets aangepast hebben en deze aanpassing had ik binnen 24 uur ontvangen. Super attent, wij gaan binnenkort weer terug voor een gezinsfoto.”

Marianne van der Velden

“Al 2x bij Photo Osenga geweest. Het was erg gezellig hebben erg gelachen en je voelt je er meteen op je gemak.
het eind resultaat van de foto’s is geweldig en zou het iedereen aanraden!!!”

Annissa

“Super mooie foto’s gemaakt. Ondanks met 2 kinderen die niet zo geduldig waren haha was zij heel geduldig en heeft ze super mooie foto’s kunnen maken!”

Daisy Reneerkens-Bastings

“Natascha heeft echt WOW foto’s gemaakt van mijn dochter @Jamilya Reneerkens. Ze zijn heel mooi en stoer geworden. De samenwerking was ook heel prettig en ze voelde zich meteen op haar gemak. Wat een mooi resultaat opgeleverd heeft nogmaals dankjewel! groetjes Daisy, Jamilya en Cailyn”

Brenda Janssens


“Ontzettende leuke shoot! Complimenten .. vooral met de kindjes ‘ die echt geen zin hadden’ ! Super mooi resultaat! Voor herhaling vatbaar!”

Familie Hessing

” Super mooie fotos maak je!! Lief geduldig en creatief. Ik zou het iedereen aanraden.”

Marion Timmermans


“Als verrassing voor Moederdag heb ik Natasha gevraagd om een mooie fotorapportage van onze kids te maken.
Daarna ging alles snel, soepel en goed. Ze heeft een leuke lokatie voorgesteld, wist daar precies de mooie plekjes en weet ook erg goed de kinderen in een natuurlijke stemming en setting te brengen.
De kinderen vonden het ook erg leuk om te doen en dat was op de foto’s heel goed terug te zien. Zeer mooi resultaat.Dank je wel! Echt een aanrader. “

Jennifer Schoutese

” Hele mooie foto’s gemaakt!”

Yvonne Salet
” Ik wil je bedanken voor de mooie foto’s die je hebt genomen op onze grote dag. We hebben een super leuke dag gehad en nu kunnen we nog lang nagenieten van de foto’s. Bedankt!”

Rieneke Hoogeveen – van Santen
” Zojuist onze foto’s van de bruiloft gekregen. Geweldig! Bij de helft zaten we van: “o dat heb ik niet eens mee gekregen dat ze daar stond” maar wat een prachtige mooie foto’s echt persoonlijk en intiem precies wat we wilde. Een prachtige romantische vastlegging van onze mooie dag!”