fbpx

Over Natascha

Natascha Osenga-Photo Osenga-Eindhoven Natascha Osenga-Photo Osenga-Eindhoven

Natascha Osenga-Photo Osenga-Eindhoven Natascha Osenga-Photo Osenga-Eindhoven

Natascha Osenga

Mijn naam is Natascha Osenga en ik ben geboren in Zuid-Limburg. Ik kom uit een klein dorpje, maar in 2004 vertrok ik voor mijn grote liefde naar Brabant, Eindhoven, waar ik mijn leven inmiddels heb opgebouwd.  Dat was wel even wennen hoor, van een dorp naar de grote stad! Ik ben inmiddels getrouwd met die grote liefde, Marcel en moeder van een prachtige tiener dochter Esmée. Naast het huisje en het boompje hebben we ook het beestje, onze hond LouLou.

Kwaliteiten

Mijn kwaliteiten die ik dagelijks kan toepassen in mijn fotografie; geduldig zijn, gepassioneerd, vrolijk en erg nauwkeurig. Dit uit zich in de tijd nemen voor jou als klant; geen haast, geen tijdsdruk! Zodat jij als klant relaxed kan beginnen aan de fotosessie en tevreden afsluit. Vanwege mijn open karakter, voel je je snel op je gemak bij mij wat natuurlijk allemaal mee speelt tot het maken van het perfecte plaatje. Vind je de camera een beetje eng?  Ook dan heb ik mijn trucjes om te toch te laten ontspannen om spontane foto’s te maken. Ik ben ook nog eens erg secuur op de nabewerking en lever alleen maar kwaliteit.

Passie

Mijn passie is al op jonge leeftijd ontwikkelt voor fotografie. Het begon zelfs bij mijn vader, die altijd bezig was met fotograferen en filmen. Als jong meisje kreeg ik mijn eerste compact camera en die zat altijd in mijn tas. Vrienden moesten het vaak ontgelden maar ook ging en ga ik nog steeds graag naar de dierentuin om daar de dieren te fotograferen. Met de geboorte van mijn dochter is die passie nog heftiger geworden en kocht ik mijn eerste spiegelreflex camera. Eerst privé maar steeds werd ik vaker gevraagd om te komen fotograferen. Vooral kinderen fotograferen doe ik heel graag, heerlijk onbevangen zijn ze en met een spelletje komen ze los wat dan weer zorgt voor spontane foto’s. Na het kopen van een professionele camera besloot ik officieel fotograaf te worden en mij in te schrijven bij de kamer van koophandel en zo is mijn bedrijfje ontstaan.

Mijn passie voor fantasie begon ook op jonge leeftijd. Ik kon intens genieten van Disney films. Leven in je eigen werkelijkheid, heerlijk vond ik dat! Jaren later ben ik voor het eerst naar een Cosplay event (Kingdom of Elfia) geweest en daar werd ik op slag verliefd wat ik daar allemaal zag. Prachtige creaties uit films, anime, games of zelf verzonnen karakters. Zo magisch mooi! Het creatief fotograferen is hier alleen maar door gegroeid. Ik houd van fantasie fotografie! Daar kan ik mij volledig in verliezen en het werkt haast therapeutisch.

Studio aan huis

Aan huis In Eindhoven heb ik een kleine studio waar ik ontzettend blij mee ben. Hier maak ik voornamelijk portretten. Ondanks dat het heel klein is, kan ik er goed mee uit te voeten. Ik tover zo een andere achtergrond, maak een foto in Fine-Art stijl of gewoon met een strakke zwarte achtergrond. Hier maak ik ook de SplitFace Art en Faces portretten, maar huisdieren zijn ook welkom in mijn studio.

Vrije tijd

Zelfs in mijn vrije tijd ben ik ook het liefste bezig met fotografie. Een vakblad lezen, moodboards maken, nieuwe dingen uitproberen, etc. Ga ik een dagje op stap met mijn gezin, dan gaat de camera mee! Om mijn creatieve brein te voeden, kijk ik graag fantasie series. Boeken lees ik veel te weinig maar neem ik de tijd er voor, dan graag levensverhalen en thrillers. Verder ben ik graag in de natuur voor een mooie wandeling en let ik altijd op mooie plekjes voor een foto. Je maakt me ook blij met een dagje opstap; naar zee, een pretpark, een terrasje op een mooie plek met mensen die er toe doen, etc. Als gezin gaan we graag naar musicals en Cosplay festivals.

Zie ik je snel?

Liefs Natascha Osenga

Osenga-Eindhoven-creatieve fotografie

 

Zie ik je snel? Reserveer nu je moment voor een fotoshoot en maak een afspraak. Klik hier!

Liefs Natascha Osenga 

Favoriete quote: 

The miracle of your mind isn’t that you can see the world as it is.  It’s that you can see the world as it isn’t.