fbpx

Blog

Bijzonder familieportret ‘Faces’

Bijzonder familieportret  ‘Faces’

Ben je op zoek naar een bijzonder familieportret of wil je met je vrienden eens op een ‘anders dan anders’-manier op de foto ? Misschien wil je wel als 4 generaties op deze manier vastgelegd worden. Boek dan nu de Faces-shoot bij Photo Osenga! Deze shoot vindt plaats in de studio en duurt ongeveer 20 minuten. Er wordt van iedereen een apart profielportret gemaakt, deze voeg ik later samen. De shoot is voor maximaal 4 personen. Ben je met meer? Dan betaal je €7,50 extra per persoon.       Wat krijg je? – een digitaal fotobestand (hoge resolutie) om zelf af te drukken of op canvas te bestellen – foto in kleur én zwart/wit  

Eenhoorn-shoot

Eenhoorn-shoot

In de laatste week van de zomervakantie had ik een shoot waar ik al heel lang naar uitkeek: een eenhoorn shoot! Vlak daarvoor stelde ik via social media de vraag wie een pony beschikbaar wilde stellen voor de shoot. Al snel kreeg ik reactie en wat voor één. Skippy, een prachtige witte pony, kon meedoen aan de shoot. Deze pony paste precies in het plaatje dat ik in mijn hoofd had. Eigenaresse Debby stelde Skippy graag beschikbaar voor de shoot en haar dochter Faye poseerde maar wat graag met Skippy. Alle ingrediënten voor een fantastische eenhoorn-shoot.

Split Face mini sessies

Split Face mini sessies

Hoe gaaf is dit? Een Split Face-foto! Een wat, hoor ik je denken. Ik maak van twee gezichten, één gezicht. Het resultaat? Een unieke foto waar je naar blijft kijken.

Leuk voor zusjes, broertjes, broer en zus of tweelingen. Met een Split Face Art foto heb je écht iets unieks aan je muur hangen.

Tijd om mama in het zonnetje te zetten

Tijd om mama in het zonnetje te zetten

Zondag 13 mei is het weer zo ver: Moederdag. De perfecte dag om mama (extra) in het zonnetje te zetten. Maar ieder jaar is het best lastig om een leuk cadeau te bedenken. Een bosje bloemen? Chocolade? Iets lekkers voor in bad? Het is allemaal behoorlijk afgezaagd.

Photo Osenga zorgt dat je dit jaar heel makkelijk een leuk én origineel cadeau kan geven. Photo Osenga heeft namelijk een te gekke Moederdag-actie.