fbpx

Blog

KerstBal kaart

KerstBal kaart

Heb je zelf een leuke foto gemaakt van je kinderen, huisdier of van je zelf en wil je het een extra kersttintje geven? Laat dan nu voordelig een leuke kerstbal kaart maken bij Photo Osenga. Je hebt keuze uit vier varianten en eventueel kan er ook nog een persoonlijke tekst aan worden bijgevoegd. Hoe werkt het? Je stuurt jouw favoriete foto van goede kwaliteit naar Photo Osenga of klik hier.  Je meldt welke variant je graag wilt ontvangen. Zie de voorbeelden hieronder ( 1, 2 ,3 of kerstbal kaart nummer 4). Misschien wil je er nog een persoonlijke tekst bij, dan mag je dit ook vermelden in de email, anders is het standaard de tekst ‘Merry Christmas’. Photo Osenga gaat dan aan de slag voor je en binnen 48 uur heb je je eigen kerstbal kaart binnen (belangrijk: mits de factuur gelijk voldaan is!). Ben je al vaker bij Photo Osenga geweest voor een fotoshoot of heb je in 2023 al eens voor mijn camera gestaan, dan is de kerstbal kaart foto extra voordelig. Je krijgt het ontwerp dan al voor €10. Voor alle andere klanten die zo’n leuke kerstbal kaart willen kost een ontwerp €15. Een leuke aanbieding voor zowel vaste klanten als nieuwe met deze aantrekkelijke prijs.      

Kerstmis Fantasy Photoshop sessie

Kerstmis Fantasy Photoshop sessie

Als je dit jaar echt wilt uitpakken met kerstmis, is nu de tijd voor een Kerstmis Fantasy Photoshop sessie! Tijd voor magie!  Een unieke bewerking speciaal voor jou gemaakt. Je kan kiezen uit tal van kerst of winter thema’s. Voor je zoon/dochter, voor je huisdier of misschien wel voor het hele gezin. Zelfs een uitgebreide Storybook pakket is een optie. Wil je een foto met de kerstman, op een slee door een winters landschap, dansend  met de rendieren, etc etc. In Photoshop is zoveel mogelijk, mogelijkheden in overvloed en alles is bespreekbaar. Stuur gerust een email, zodat we even kunnen brainstormen. Hoe gaat het in z’n werk? Je kiest de Kerstmis Fantasy Photoshop sessie die je graag wilt en naar aanleiding daar van, beslissen we of de we de foto in de studio maken of buiten op een locatie in de omgeving van Eindhoven. Zelf je foto in sturen? Ook dat is een optie, als die maar van goede kwaliteit en scherp is (bij twijfel altijd even mailen). Je geeft aan wat je wensen in grote lijnen zijn en Photo Osenga gaat voor je aan de slag.  Met als resultaat jouw speciale foto bewerking met een verhaal zodat jij straks de blits kan stelen met een gepersonaliseerde Kerstmis Fantasy Photoshop bewerking. Je kan de foto uitvergroten voor in je huiskamer of slaapkamer te hangen en elk jaar weer ervan genieten rondom de kerstdagen of misschien wil je wel kerstkaarten laten afdrukken of ze digitaal versturen. Tegen een meerwaarde van €5 zetten we er ook nog een tekst-wens op! Open het bijgevoegde pdf bestand voor alle Kerstmis Fantasy Photoshop sessies die je kan boeken en je vindt er gelijk voorbeelden wat mogelijk is. Je kan natuurlijk ook een kijkje nemen in mijn portfolio voor voorbeelden. Kerstmis Fantasy Photoshop sessie opties: Photo Osenga -Kerst Fantasy Flyer

Spooktacular Halloween portret

Spooktacular Halloween portret

Oproep aan alle fotogenieke heksen, vampieren en monsters voor een spooktacular Halloween portret! Ga jij in het weekend van 27 en 28 oktober a.s. helemaal los tijdens tijdens een Halloween tocht in je griezeligste pak ? Laat je look dan ook even vastleggen door Photo Osenga voor een spooktacular Halloween portret voor maar liefst €15 per kind per foto. De fotoshoot is alleen te boeken op vrijdag 27 én zaterdag 28 oktober en is bedoeld voor kinderen. Ga jij voor een spooky of een fun pose? Het maken van het spooktacular Halloween portret vind plaats in mijn studio en wordt gemaakt met zwarte achtergrond, wat helemaal past bij het thema Halloween. De bewerking zal er uit zien als bijgevoegde voorbeeld foto. Je ontvangt 1 foto in kleur op 31 oktober a.s.  Dus op de dag van Halloween kan jij je griezelportret vinden in je email box van papa of mama. Dat is leuk uit school komen! Misschien kan papa of mama de foto alvast voor je printen zodat je er lekker mee kan pronken bij je vriendjes . Kom in je mooiste Halloween outfit naar Photo Osenga. Leg nu je afspraak vast; er zijn namelijk maar weinig plekjes om te vergeven. Belangrijk: je afspraak duurt max 15 minuten en je betaalt op de dag van je afspraak contant in de studio. Geen mogelijkheid tot pinnen helaas. Vrijdag 27 oktober is er plek om: 15.30 uur 16.00 uur 16.30 uur 17.00 uur 17.30 uur   Zaterdag 28 oktober is er plek om: 15.00 uur 15.30 uur 16.00 uur 16.30 uur 17.00 uur Klik hier voor een afspraak! Leuk weetje: de betekenis achter Halloween? (bron: google) De naam Halloween werd voor het eerst gebruikt in het 16-eeuwse Schotland. Het is een verbastering voor All Hallows’ Even, de avond voor Allerheiligen. De Samhain was voor de Kelten een belangrijk moment in het jaar. Het markeerde het einde van de zomer en het begin van de winter, een tijd van duisternis en kou.

Doll in a Box fotoshoot

Doll in a Box fotoshoot

Heb jij de Barbie film al gezien in de bioscoop? Vast wel, want de film is een wereldwijd succes. In de film komt de wereldberoemde pop erachter dat er naast haar Barbie-land een échte wereld is en dat zorgt voor de nodige avonturen. Omdat ik zelf altijd enorm fan was van de poppen en nu met de Barbie gekte het weer oplaait, heeft Photo Osenga wat leuks voor alle poppen meisjes bedacht; je eigen versie Doll in a Box fotoshoot; een fantasy Photoshop bewerking! Klik hier voor voorbeelden. Hoe werkt het? De Doll in a Box fotoshoot vindt plaats in mijn studio in Eindhoven. De shoot duurt gemiddeld 15 tot 20 minuten en de dresscode is roze (duh). Er is ook een en ander aanwezig voor een roze outfit (in overleg voor de juiste maten) en zelfs het pakje uit de film (maat S/ 170) heb ik hangen. Je kan kiezen uit 5 verschillende achtergronden voor in de ‘Box’; zoals een wandeling door Parijs, het park, het strand, de stad of effen roze. De voorkant van de box kan in effen roze of vol met glitters. Ook mag je kiezen wat er op de box komt te staan. Wil je je naam erop of liever het type pop die je uitbeeldt?  Jij beslist! Na de shoot ga ik voor jou aan de slag om je daadwerkelijk ‘plastic fantastic’ te maken en je in een roze verpakkingsdoos te zetten. Dit alles gebeurt handmatig in Photoshop om er zo een magische foto van te maken die je straks groot op je kamer kan hangen. Zie je het al voor je; jezelf als Barbie pop in verpakking ? De foto ontvang je binnen 14 dagen digitaal in je email inbox waar je zelf kan beslissen of je de foto in een lijstje zet, er kaarten van laat maken of tot een grote filmposter uitprint. Nu komt het leukste: deze actie geldt tot eind van 2023 en je betaalt maar €55 voor deze shoot !!! Normaal kost een Fantasy Photoshop edit €95 dus dat is mooi meegenomen. Deze actie geldt alleen voor ‘Doll in a Box’ fotoshoots. Tip: maak je unieke verjaardagsfoto in deze stijl en je hebt een geweldige uitnodiging voor je feestje! Super leuk. Ik kan niet wachten om alle poppen meisjes te mogen ontvangen in mijn studio in Eindhoven. Kom jij snel langs? Maak dan vandaag nog een afspraak.

De magie van Elfia

De magie van Elfia

Het koninkrijk Elfia, daar waar je eenmaal over de magische grens een utopia binnen stapt. Een wereld (evenement)  waar je je in begeeft waar iedereen zich zelf mag zijn en elkaar respecteert. Een wereld waar ik als fotograaf mijn portfolio kan vullen met ridders, prinsessen, elfjes, piraten, karakters uit films, games, anime én series. Gewapend met allerlei props, de mooiste kostuums en volledig in hun rol van het karakter dat ze uitbeelden. Er valt zoveel te zien ! Er valt zoveel te beleven en de omgeving is fantastisch. Dit keer was ik aanwezig bij Kasteel de Haar in Haarzuilens, samen met mijn gezin. Mijn dochter van 13 is gek op cosplay en we vullen elkaar zo perfect aan! Het is zien en gezien worden, elkaar bewonderen en samen beleven. Er valt ook van alles te beleven. Er zijn meters marktkramen met allerlei fantasy merchanise , er is muziek,  een catwalk en zelfs de catering heeft een middeleeuws tintje. Een festival in een andere dimensie; kortom dat is de magie van Elfia. Sinds ik Elfia heb ontdekt, weet ik zeker dat fantasy- en cosplayfotografie tot een van mijn grootste passie’s behoren. Creatieve portretten maken van creatieve mensen. Beide in onze rol, in onze eigen droomwereld. Ik ben klaar voor koninkrijk Elfia in Arcen, 16 en 17 september 2023.  Zie ik je daar?  Je weet immers nooit of we elkaar tegenkomen, maar wil je zeker zijn dat we samen tijd genoeg hebben om je complete look vast te leggen, boek dan de creatieve cosplay fantasy beleving. Ik zet je graag in de schijnwerpers en samen transformeren we de foto’s tot next level. Dat doe ik met behulp van fotografie in combinatie met photoshop en vertel ik zo graag jouw verhaal. Een boost voor je zelfvertrouwen en een beleving die je niet snel vergeet. Voor een sfeerbeeld te krijgen van koninkrijk Elfia Haarzuilens, bekijk je deze after movie hier ! Voor mijn portfolio foto’s met of zonder photoshop-werk, vind je hier en hier.

Flitsend in de fotostudio van Photo Osenga

Flitsend in de fotostudio van Photo Osenga

      Studiofotografie is een belangrijk onderdeel bij Photo Osenga. Van het vastleggen van familiemomenten tot het maken van artistieke foto’s zoals een SplitFace Art foto, een Faces portret of een Fine Art portret. Het kan allemaal in de fotostudio bij Photo Osenga!  Ook huisdieren zijn van harte welkom; als groot dierenvriend vind ik dat zelfs erg leuk om jouw trouwe maatje op de foto te zetten! Ik heb het geluk dat mijn studio aan huis is gevestigd in Eindhoven. Geen extra dure en aparte huur, wat enorm scheelt waardoor kan ik mijn prijzen laag houden. Dat is weer ontzettend fijn voor jou als klant! Zeker in deze dure tijden is dat een leuke meevaller. De keerzijde is dat mijn studio maar heel klein is en ik helaas (nog) geen grote families in één keer op de foto kan zetten. De droom is er wel om uit te breiden maar de concrete plannen zijn inmiddels opgeschoven. Het staat op de to-do-list ! Mijn fotostudio is uitgerust met grote soft box lampen en er hangt een zwart en witte achtergrond die we eenvoudig kunnen laten overlopen naar een meer artistieke achtergrond met bijvoorbeeld bloemen. Maar we kunnen ook de achtergrond veranderen van kleur. Hier komt het creatieve brein aan te pas bij de nabewerking. In overleg is er dus aardig wat mogelijk.  Maak  vooral je wensen duidelijk en ik regel het voor je! Voor tijdloze, strakke foto’s is de zwarte achtergrond perfect en daar maak ik ook vaak gebruik van. Er staan enkele krukjes en ook props zijn aanwezig. Er hangt een grote spiegel zodat jij even te make-up of haar kan checken en in de winter zetten we de kachel aan voor aangename temperaturen! De fotostudio is ook erg fijn voor het creëren van fantasie foto’s in Photoshop, de zogenaamde Fantasy Photoshop edits. Aan de hand van de wensen fotograferen we bepaalde poses in de studio in Eindhoven zodat het eindresultaat net echt lijkt en waan je je in je eigen fantasie wereld. Zie jij je al zitten op de Nimbus2000, vliegend over Zweinstein ? Om maar een voorbeeld te noemen dat mogelijk is. Je bent van harte welkom in mijn kleine studio in Eindhoven. Ik zet je er gegarandeerd flitsend op! Ook als je het een beetje eng vind, zorg ik dat je toch ontspannen op de foto staat en geef ik je tips voor poses als jij het echt niet weet. Je voelt je zeker op je gemak bij mij, wedden? Geen excuus meer om jezelf (of dierbaren) in de spotlights te zetten, Maak vandaag nog die afspraak en klik hier. Vertel mij duidelijk je wensen of neem een kijkje in de portfolio mappen voor inspiratie. Tot snel, Natascha

Drie in één foto op locatie

Drie in één foto op locatie

Drie in één; dat is deze foto met in de hoofdrollen Roos en Stijn, die dit in het geheim voor papa en mama, samen met een vriendin, dit hadden bedacht. Een bijzondere foto, net even anders met allerlei aspecten zoals beweging, een transparant portret en een waar ze volledig op staan. Dat maakt het ook zo leuk want er is van alles te zien en wat zijn ze leuk met elkaar. De vriendin zorgde voor bijpassende kleding en assisteerde gezellig mee. De papa en mama van Roos en Stijn waren 12,5 jaar getrouwd en vorig jaar zomer zijn we al op pad gegaan om deze foto te maken. Helaas door corona werd het feest steeds uitgesteld, dus ook het geven van dit cadeau maar afgelopen zaterdag 7 mei was het dan zo ver en mochten ze eindelijk showen! De foto uitvergroot op acrylglas (aanrader) en nu hangt hij groot in huis, zo leuk! Ook dit is mogelijk bij Photo Osenga ! Erg mooi van je kinderen of om je eigen liefde te vieren, maar het kan eigenlijk in alle vormen. (Deze bewerking valt onder een FairyTale Art foto)

Generatie foto – Moederdag Aanbieding

Generatie foto – Moederdag Aanbieding

Welke genen worden van generatie op generatie doorgegeven ? Dat ontdek je nu met deze generatie foto. Een blijvende en tijdloze herinnering en speciaal voor moederdag kan je in de maanden maart en april een afspraak maken voor zo’n prachtige foto tegen een gereduceerde prijs. Deze bijzondere mini sessie in de studio van Photo Osenga boek je nu eenvoudig door te mailen voor een afspraak naar info@photo-osenga.nl Je ontvangt 1 hoge resolutie foto in kleur, digitaal via email zodat je zelf je gewenste afdruk ervan kan laten maken. Levertijd is 1 week. 3 generaties kost €75 en mocht je het geluk hebben uit 4 of zelfs 5 generaties te bestaan, dan komt er  voor elk extra persoon €10 bij. Deze aanbieding is alleen geldig in de maanden maart en april 2022 en kan doordeweeks, in het weekend en zelfs op een vroege avond geboekt worden. Reserveer vandaag nog!

Geen gala door corona

Geen gala door corona

Afgelopen zomer kozen Diana en ik een mooie zomer dag uit om samen op pad te gaan. Vlak voor de zomer vakantie zou Diana haar gala feest van school uit hebben, maar corona gooide roet in het eten. Zoals zo veel dingen niet door konden gaan helaas. Deze jonge dame was al voorzien van een complete gala gaderobe dus dat was extra zuur. Haar moeder vond dat ze toch even mocht sprankelen in de spotlights en boekte een fotoshoot. Eerst naar de kapster om vervolgens te shinen ! Geef haar een ongelijk; deze jonge meid straalde de hele foto reportage door. We hadden een veelzijdige locatie uitgekozen met zelfs paarse heide. Daar kwam haar jurk extra mooi in uit !Het was alsof Diana vaker fotoshoots deed, want ze begreep elke hint, tip en/of aanwijzing en volgde ze feilloos op. Nu het weer weer nat en grauw is buiten, verlang ik wel weer terug naar de zomer. Het was ook zo’n mooie dag. Zelfs even met blote voeten in het zand, heerlijk ! Bedankt Diana dat ik jou mocht vastleggen op de ‘gevoelige plaat’; wat was je mooi ! Je hebt in ieder geval je moment goed benut tijdens de reportage, ondanks de tegenvaller van je gecancelde gala feest.  

NIEUW bij Photo Osenga

NIEUW bij Photo Osenga

Kan jij moeilijk kiezen, maar wil je wel iets unieks in huis halen voor aan de muur ? Bij Photo Osenga krijg je nu het beste van beide; uniek en gloednieuw. Een portret met een halve zwarte en halve witte achtergrond. Je haalt hiermee een echte eyecatcher in huis én het past ook nog eens in elk interieur. Die wil je groot in huis !!! Deze portretten worden een grote hit, let op mijn woorden 🙂 . Boek daarom vandaag nog dit B-or-W portret. De shoot vind plaats in mijn studio en is inclusief 1 hoog resolutie foto-bestand (digitaal) in zwart/wit. De prijs is net zo uniek, voor maar €60 heb jij al zo’n gaaf portret van je kind, man of vrouw. De shoot duurt maar heel kort, max 15 min, het geheim zit hem in de bewerking. Daar heeft Photo Osenga even de tijd voor nodig om tot een fantastisch en magisch eind resultaat te komen. Met ongeveer een weekje later is de foto klaar en krijg je deze digitaal toegestuurd. Dit portret is per persoon en alleen in zwart/wit verkrijgbaar. Praktische tip qua kleding advies; graag zo neutraal mogelijk, dus een shirt/blouse met zo weinig mogelijk printjes bij de halslijn. Heb je verder nog vragen, stel ze gerust ! Ik zie je snel