fbpx

Over mij

Mijn naam is Natascha Osenga en ik ben geboren in Zuid-Limburg, Heerlen om precies te zijn. Voor de liefde ben ik verhuisd naar het Brabantse Eindhoven, waar ik mijn leven inmiddels heb opgebouwd. Ik ben getrouwd met Marcel en moeder van een prachtige dochter Esmée. Naast het huisje en het boompje hebben we ook het beestje, onze hond LouLou.

Naast mijn gezin is mijn grootste passie fotograferen.  Daar kan ik mij volledig in verliezen en het werkt haast therapeutisch. Ik ben dol op dromerige plaatjes en zit vol ideeën. Het meest blij word ik van een shoot op een mooie locatie. Daar kan ik intens van genieten. Een bruiloft vind ik een van de mooiste dingen die ik als fotograaf mag meemaken, zo dichtbij, zo intiem! Vier de liefde…

Ik kan ook enorm genieten van een shoot met kinderen: heerlijk onbevangen en gegarandeerd spontane foto’s. Een spelletje zorgt er vaak voor dat ze los komen.

Daarnaast leef ik me uit in Photoshop, ik creëer hierin graag magische plaatjes. Net even anders, niet standaard en kinderen vinden het geweldig als ze bijvoorbeeld als zeemeermin in het water zwemmen of als superheld bovenop een flatgebouw staan.

Verder ga ik graag dagjes weg met mijn gezin, houd ik van griekse voorgerechten, ben ik een echt buitenmens. Lekker vertoeven op het terras, in mijn eigen achtertuin of op een idylisch plekje. Ik kijk graag spannende tv series zoals Vampire’s Diary of Game of Thrones. Ik ben gek op dieren en in mijn vrije tijd zet ik mij graag in op de school van mijn dochter. Ik zit al een tijd in de ouderraad op school. Ik lees graag spannende boeken, bijvoorbeeld van Dan Brown. Helaas kom ik er zelden aan toe of neem ik er te weinig tijd voor? Ik word vrolijk van muziek van Nick & Simon en bezoek graag musicals met mijn lief.

Capture the moment!