fbpx

Over mij

Mijn naam is Natascha Osenga en ik ben geboren in Zuid-Limburg, Heerlen om precies te zijn. Voor de liefde ben ik verhuisd naar het Brabantse Eindhoven, waar ik mijn leven inmiddels heb opgebouwd. Ik ben getrouwd met Marcel en moeder van een prachtige dochter Esmée. Naast het huisje en het boompje hebben we ook het beestje, onze hond LouLou.

Naast mijn gezin is mijn grootste passie fotograferen.  Daar kan ik mij volledig in verliezen en het werkt haast therapeutisch. Ik ben dol op dromerige plaatjes en zit vol ideeën. Het meest blij word ik van een shoot op een mooie locatie. Daar kan ik intens van genieten.

Ik vind het geweldig met kinderen bezig te zijn; ze zijn vaak heerlijk onbevangen en zorgen voor gegarandeerd spontane foto’s. Een spelletje zorgt er vaak voor dat ze los komen.

Daarnaast leef ik me uit in Photoshop, ik creëer hierin graag magische plaatjes. Net even anders, niet standaard en kinderen vinden het geweldig als ze bijvoorbeeld als zeemeermin in het water zwemmen of als superheld bovenop een flatgebouw staan.

Ik bezit ook een kleine studio aan huis, waar ik voornamelijk portretten maak zoals SplitFace art foto’s of een Faces shoot maar ook waar ik zo nu en dan kan experimenteren. Dieren zijn ook welkom in mijn studio aan huis! Verder heb ik ook mobiele fotostudio apparatuur die ik kan meenemen naar de klant thuis.

Verder ga ik graag dagjes weg met mijn gezin, houd ik van griekse eten en ben ik een echt buitenmens. Lekker vertoeven op het terras, in mijn eigen achtertuin of op een idylisch plekje. Ik kijk graag spannende tv series zoals Vampire’s Diary en/of Game of Thrones maar een goede film op zijn tijd kan ik ook erg waarderen. Ik ben gek op dieren en in mijn vrije tijd zet ik mij graag in op de school van mijn dochter. Ik zit al een tijd in de ouderraad op school. Ik geniet van Cosplay-events en ga daar graag met mijn gezin heen. Mijn dochter verkleed en ik als fotograaf. Een ware walhalla! Ik lees graag spannende boeken, bijvoorbeeld van Dan Brown. Helaas kom ik er zelden aan toe of neem ik er te weinig tijd voor? Ik word vrolijk van Nederlandstalige muziek zoals Nick & Simon en André Hazes en bezoek graag musicals.

Mijn motto: ‘Capture the moment!’

Mijn gezin, mijn trots!