fbpx

Fairy Tale shoot + winactie

Is het jullie al opgevallen dat ik tegenwoordig los ga in Photoshop? Ontsnappen aan de werkelijkheid, dat is wat ik doe, want in Photoshop kan alles. Het is enorm leuk om stoere scènes te bedenken of juist dromerige plaatjes te maken.

Hoe ga ik te werk bij zo’n magische shoot? Ik zoek naar goed stockfoto-materiaal en creeër daar zelf een landschap van. Ik bewerk de lucht en ‘plak’ de nodige dingen in  het landschap om het geheel af te maken. Zo kan ik een kasteeltuin ontwerpen, een donker griezelbos of wat ik ook maar wil….

Mijn laatste opdracht was voor drie kinderen uit een gezin. Finn, de oudste van het stel, zag zichzelf wel vliegen op de rug van een draak. Natuurlijk had tweeling Mees en Saar ook zo hun eigen wensen: zo wilde Mees ‘knuffelen’ met een leeuw en Saar wilde de hoofdrol spelen in haar eigen Frozen-foto. En tijdens zo’n fairy tale shoot kan het allemaal!

Ben jij ook enthousiast geworden en wil je de hoofdrol spelen in jouw droom-scène? Dan heb ik goed nieuws, want je kan nu je eigen Fairy-tale shoot winnen! Altijd al eens door de lucht willen zweven als Mary Poppins of op open zee in een bootje willen varen, een romantisch plaatje als elfje of stoer als Superman boven op een flatgebouw? Win het en bedenk jouw werkelijkheid.

Wat moet je doen?

  • Like de Facebook pagina van Photo Osenga
  • like de post over deze winactie
  • geef in een reactie weer voor wie jij een fairytale shoot wilt winnen of plaats een foto van jouw zoon/dochter. In overleg maken we er dan een magisch plaatje van.
  • Tag tot slot nog 3 vrienden die je dit ook gunt

De winnaar wordt op zaterdagavond 1 april bekend gemaakt op Facebook.

Kan je niet wachten en wil je een Fairytale shoot boeken tegen de speciale introductie-prijs ? Stuur dan nu een mailtje voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.