fbpx

Santa-in-A-box-Mini-Sessie

Nog een maandje en dan is het weer mijn favoriete maand: december, de maand van Kerstmis. Ik heb een heel bijzondere actie voor kerstmis: een originele foto met je kinderen, huisdieren of complete gezin waar Kerstmis centraal staat. Je kind, je huisdier of met het hele gezin in een kerst-box. Hoe magisch is dat?
Wat houdt de shoot in? Photo Osenga komt bij jou thuis en we maken in de huiskamer enkele foto’s in diverse opstellingen. Geen gestress in de studio maar in een vertrouwde omgeving. Na de sessie begint de magie en ga ik het aan de slag achter mijn pc. Het resultaat? Een prachtig magisch plaatje in een kerst-box.

Binnen een week ontvang je de foto digitaal. Leuk om af te drukken en op te sturen als kerstkaart.  Of om te delen via social media. Wat jij wilt, dat is aan jou!

De shoot kost slechts 50 euro. Mail naar info@photo-osenga.nl om een datum en tijdstip af te spreken of voor meer informatie. De sessie duurt ongeveer 30 minuten.

Binnen een straal van 15 kilometer vanuit postcode 5623 JJ reken ik geen reiskosten. Vanaf 15 kilometer zijn de kosten €0,35 per kilometer bij.

Wacht niet langer en boek nu je kerstsessie in a box !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.