fbpx

Cake Smash met je huisdier

Overgewaaid uit Amerika, maar inmiddels ook helemaal hip in Nederland: de cake smash. Ken jij dat al? Je kindje mag op zijn of haar (eerste) verjaardag heerlijk in de taart graaien of met zijn of haar gezicht in de taart vallen en jij (of een professionele fotograaf) maakt foto’s. Garantie voor mooie plaatjes!
Trouwens, niet alleen leuk voor kinderen, maar zeker ook leuk voor volwassenen. Gewoon als grapje. Durf jij je bij mij aan te melden?

Maar waarom zou je alleen een cake smash doen met kinderen? Ik vind dat het ook prima kan met een huisdier. En dus vierden wij de eerste verjaardag van ons hondje Lou Lou met een heuse cake smash. De ingrediënten: mooie versieringen en een lekkere hondentaart, met kaarsje natuurlijk. Zet de taart voor de neus van je hondje en wacht af wat er gebeurt. Natuurlijk met je fototoestel in de aanslag.
Het leverde schitterende plaatjes op. Ben jij geïnspireerd geraakt? Ik ben benieuwd naar jouw foto’s. En natuurlijk kun je ook contact met mij opnemen voor het maken van prachtige foto’s.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.